Bucătăria chinezească

Reprezentând una din cele mai importante valori culturale ale Chinei, bucătăria chinezească se definește printr-o selecție amplă de ingrediente și o preparare atentă a acestora. Este împărțită în 5 categorii principale, după regiunile țării: sud-est (Canton), coasta de est (Fukien), nord-est (Peking-Shantung), centru (Honan) și vest (Szechuan-Hunan). Felurile de mâncare specifice unor anumite zone s-au format acordându-se cu istoria, obiceiurile și produsele locurilor.

Cea mai importantă calitate a mâncării este considerată a fi prospețimea, astfel, multe feluri de mâncare sunt destinate unei gătiri rapide menite să păstreze savoarea alimentelor. O atenție deosebită se acordă și echilibrării ingredientelor, pentru o îmbinare armonioasă de arome și gusturi.  În credința chinezilor, a avea un cuțit la masă este un act barbar, asta și faptul că totul este tăiat în bucăți mici care pot fi luate cu ușurință duc la folosirea bețelor pentru a mânca.  Restaurantul ZEN oferă posibilitatea atingerii unui nivel culinar înalt, experimentarea uneia din cele mai bogate bucătării din lume și astfel deschiderea unor noi perspective culinare.

Pentru livrare la domiciliu sunati la numerele de telefon +40 369 563 997 / +40 749 060 552, comanda minima este de 20 ron. Transportul este gratuit.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 22:00; All you can eat: 10:00 - 15:00

Sâmbătă: 12:00 - 23:00

Duminică închis - cu excepția meselor organizate pentru grupuri mai mari de 20 de persoane.